Snelklaar Vlees pakketten

Een snelklaarpakket bevat alleen soorten vlees van het rund met een korte bereidingstijd.

Aanbod snelklaar rundvlees pakketten 

vleespakketten snelklaar
heel snelklaar pakket +/- 16 kg
+/- €220 (€13,75 per kg)

• 1,8 kg Riblap à la minute
• 3 kg Gehakt
• 8 Runderschnitzel
• 1 kg Rosbief
• 4 Kogelbiefstuk
• 1,2 kg  Tartaar
• 20 Duitse biefstuk
• 20 Verse worst
• 4 Bieflap
• 20 Blonde burger
• 4 Biefstuk
• 2 Entrecote
hoeveelheid bij benadering

vleespakketten Maurik (2)
half snelklaar pakket +/- 8,5 kg
+/- €122 (€14,35 per kg)

• 1 kg Riblap à la minute
• 1,5 kg Gehakt
• 4 Runderschnitzel
• 1/2 kg Rosbief
• 2-4 Kogelbiefstuk
• 0,6 kg Tartaar
• 10 Duitse biefstuk
• 10 Verse worst
• 2-4 Bieflap
• 10 Blonde burger
• 2-4 Biefstuk
hoeveelheid bij benadering

Praktische informatie over de vleespakketten
  • Het verse vlees verpakken we per vleessoort en voorzien we van een duidelijk etiket. Met de mogelijkheid om het zelf te verpakken en invriezen.
  • Desgewenst kunnen we het pakket ook diepvries klaar aanleveren. Hiervoor rekenen we 1 euro per kg. Als je dat wil, geef dit dan bij de bestelling door en ook per hoeveel personen het verpakt moet worden.
  • In de pakketten is de hoeveelheid per vleessoort meestal voor 4 personen (of meerdere porties voor 4 personen), behalve in de halve snelpakketten is dit voor 2 personen. Heb je een andere gezinssamenstelling geef dit dan door dan proberen we hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.
  • Het vleespakket kan op de vastgestelde leverdag vanaf 15.00 uur opgehaald worden op onze boerderij aan de Rijnbandijk 169 in Maurik.  Als je er bent, neem dan gerust een kijkje in de koeienstal, om te zien waar het vlees vandaan komt.
  • Gratis droge worst of rookworst bij het ophalen van een pakket vanaf 6,5 kg .
  • Eventueel bezorgen we in de regio het vleespakket thuis tussen 15.00 en 20.00 uur.
  • Mocht het echt niet lukken het pakket op de vastgestelde dag op te halen of bezorgen kunnen we het op verzoek invriezen en spreken we een geschikt afhaalmoment af.
Marcel Gerritsen Maurik blonde d'aquitaine (2)

Mijn advies om het lekkerste stukje vlees op tafel te krijgen: Zorg voor een zo kort mogelijke baktijd bij snelklaarvlees en braad op hoog vuur. Het rundvlees is heerlijk mals als het nog lekker rood of rosé is van binnen. Bekijk onze recepten hoe je de lekkerste maaltijd serveert.

Marcel Gerritsen

Eigenaar Betuws Blonde Vlees

Van kop tot staart

Er gaat niets van de koe verloren: alles wordt gebruikt. Daarom is de hoeveelheid per pakket een indicatie, de inhoud kan iets afwijken omdat we ervoor kiezen alles op te delen en niks weg te gooien.

Volg ons op social media

Marcel Gerritsen, rijnbandijk 169 Maurik, 06-54984905 / ma.gerritsen@telfort.nl

Pin It on Pinterest