Vleespakket cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Een vleespakket cadeaubon is ideaal om een vlees- of BBQ liefhebber te verrassen

Aanbod vleespakket cadeaubonnen

vleespakket cadeabon Betuws Blonde Vlees
Geef een origineel cadeau met een zelf te kiezen waarde vanaf € 20,-

Een vleespakket cadeaubon van Betuws Blonde Vlees is het ideale kado voor elke BBQ of vleesliefhebber. Vul onderstaand bestelformulier in en  ontvang de gekozen cadeaubon per mail (kan ook per post of u komt de cadeaubon ophalen). We voegen een flyer  toe met de diverse vleespakketten en de bereidingswijzen voor het lekkerste stukje vlees.

De ontvanger mag de bon op ieder gewenst moment gebruiken om het vleespakket te bestellen. De bon is 1 jaar geldig na aankoop, gemiddeld 1 keer per maand is er mogelijkheid tot bestellen van een vleespakket.
We sturen een tikkie naar de aanvrager voor de betaling van de cadeaubon, als een andere betalingswijze gewenst is, geef dat dan aan in het bericht.

Bestel direct een vleespakket cadeaubon

7 + 8 =

Verras iemand met een vleespakket cadeaubon en laat ze genieten van heerlijk mals vlees rechtstreeks van de boerderij. Met passie gemaakt en dat proef je.

Marcel Gerritsen

Eigenaar Betuws Blonde Vlees

Vlees met een goed verhaal

We maken al ruim 30 jaar de smakelijkste vleespakketten. Eerlijk, goed en lekker rundvlees, zonder kunstmatige toevoegingen en bewerkingen. Onze dieren worden op natuurlijke en diervriendelijke wijze gehouden en gevoerd met voornamelijk eigen geteeld voer. 

De koeien lopen het grootste deel van het jaar in de Betuwse uiterwaarden. Vrijwel alle dieren kalveren op natuurlijke wijze en de kalveren zogen minimaal 5 maanden bij hun eigen moeder. Door een uitgekiende voeding ontstaat een heerlijk stukje vlees van de hoogste kwaliteit. 

Zo leveren we kwaliteitsvlees waar we trots op zijn. 100% natuurlijk.

Volg mij op social media

Marcel Gerritsen, rijnbandijk 169 Maurik, 06-54984905 / ma.gerritsen@telfort.nl

KvK 60478454