BBQ pakket

We hebben een heerlijk assortiment kwaliteitsvlees samengesteld voor de lekkerste BBQ , vanaf 4 personen

Aanbod BBQ PAKKET 

BBQ vleespakket
BBQ pakket +/- 1,5 kg
Voor 4-6 personen, +/- € 23,60 (15,75/kg)
 • 4 Blonde Burgers
 • 4 Riblap à la minute
 • 4 Worstjes
 • 4 Gemarineerde bieflapjes

Puur vlees, rechtstreeks van de boerderij. Desgewenst maken we een groter pakket voor een BBQ voor meer dan 6 personen. Dit pakket is standaard diepvriesklaar verpakt.

Praktische informatie over de vleespakketten
 • Het verse vlees verpakken we per vleessoort en voorzien we van een duidelijk etiket. Met de mogelijkheid om het zelf te verpakken en invriezen.
 • Desgewenst kunnen we het pakket ook diepvries klaar aanleveren. Hiervoor rekenen we 1 euro per kg. Als je dat wil, geef dit dan bij de bestelling door en ook per hoeveel personen het verpakt moet worden.
 • In de pakketten is de hoeveelheid per vleessoort meestal voor 4 personen (of meerdere porties voor 4 personen), behalve in de halve snelpakketten is dit voor 2 personen. Heb je een andere gezinssamenstelling geef dit dan door dan proberen we hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.
 • Het vleespakket kan op de vastgestelde leverdag vanaf 15.00 uur opgehaald worden op onze boerderij aan de Rijnbandijk 169 in Maurik.  Als je er bent, neem dan gerust een kijkje in de koeienstal, om te zien waar het vlees vandaan komt.
 • Gratis droge worst of rookworst bij het ophalen van een pakket vanaf 6,5 kg .
 • Eventueel bezorgen we in de regio het vleespakket thuis tussen 15.00 en 20.00 uur.
 • Mocht het echt niet lukken het pakket op de vastgestelde dag op te halen of bezorgen kunnen we het op verzoek invriezen en spreken we een geschikt afhaalmoment af.
Marcel Gerritsen Maurik blonde d'aquitaine (2)

Geniet van een heerlijk stukje kwaliteits rundvlees van het ras Blonde d’acquitaine op de BBQ.
100% natuurlijk. Vers, mals en smakelijk, met de echte smaak van vlees.

Marcel Gerritsen

Eigenaar Betuws Blonde Vlees

vlees met een goed verhaal

We maken al ruim 30 jaar de smakelijkste vleespakketten. Eerlijk, goed en lekker rundvlees, zonder kunstmatige toevoegingen en bewerkingen. Onze dieren worden op natuurlijke en diervriendelijke wijze gehouden en gevoerd met voornamelijk eigen geteeld voer.

De koeien lopen het grootste deel van het jaar in de Betuwse uiterwaarden. Vrijwel alle dieren kalveren op natuurlijke wijze en de kalveren zogen minimaal 5 maanden bij hun eigen moeder. Door een uitgekiende voeding ontstaat een heerlijk stukje vlees van de hoogste kwaliteit.

Zo leveren we kwaliteitsvlees waar we trots op zijn. 100% natuurlijk.

Volg mij op social media

Marcel Gerritsen, rijnbandijk 169 Maurik, 06-54984905 / ma.gerritsen@telfort.nl

KvK 60478454