Gemarineerde bieflappen

Deze marinade zorgt voor een zeer smakelijk stukje rundvlees

Bereidingswijze gemarineerde bieflappen

gemarineerde bieflappen rundvleespakket
  • Magere lappen in kleine reepjes of bieflappen
  • 1 tot 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel ketjap
  • 1/2 lepel gembersiroop
  • 1 theelepel sambal
  • 1 knoflook geperst
  • Peper

Haal de bieflappen een half uur voor bereiding uit de koelkast, zodat het op kamertemperatuur komt. Meng de ingrediƫnten voor de marinade door elkaar en laat het lekker in het vlees trekken.
Bak de bieflappen (of reepjes) om en om op hoog vuur 2 keer 1-2 minuten. Lekker met bijvoorbeeld roerbakgroenten. Bak de groenten en het vlees apart, anders wordt het vlees te gaar en te droog.

Volg mij op social media

Marcel Gerritsen, rijnbandijk 169 Maurik, 06-54984905 / ma.gerritsen@telfort.nl

KvK 60478454

Pin It on Pinterest