Gemarineerde bieflappen
Deze marinade zorgt voor een zeer smakelijk stukje rundvlees
Bereidingswijze gemarineerde bieflappen
- Magere lappen in kleine reepjes of bieflappen
- 1 tot 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel ketjap
- 1/2 lepel gembersiroop
- 1 theelepel sambal
- 1 knoflook geperst
- Peper
Haal de bieflappen een half uur voor bereiding uit de koelkast, zodat het op kamertemperatuur komt. Meng de ingrediƫnten voor de marinade door elkaar en laat het lekker in het vlees trekken.
Bak de bieflappen (of reepjes) om en om op hoog vuur 2 keer 1-2 minuten. Lekker met bijvoorbeeld roerbakgroenten. Bak de groenten en het vlees apart, anders wordt het vlees te gaar en te droog.
Volg mij op social media
Marcel Gerritsen, rijnbandijk 169 Maurik, 06-54984905 / ma.gerritsen@telfort.nl
KvK 60478454