Gehaktbrood gevuld met paprika
Geef eens een andere twist met dit recept voor gehaktbrood gevuld met paprika. Lekker met meergranenstokbrood en salade
Bereidingswijze gehaktbrood
- 500 gram rundergehakt
- 1 rode en 1 groene paprika
- 2 tenen knoflook
- 50 gram bacon
- 1/2 bosje peterselie
- 50 gram paneermeel
- 1 ei
- 1 klein blikje tomatenpurree
- 1 theelepel tabasco en peper
Maak een heerlijk gehaktbrood met de volgende stappen: Warm de oven voor op 175 graden.
Snijd de paprika in kleine stukjes. Snipper de ui. Snij de bacon in dunne flintertjes. Hak de peterselie fijn.
Doe gehakt, ui, paprika, peterselie, paneermeel, ei, tomatenpuree, peper, bacon en tabasco in een kom. Pers de knoflook uit en kneed het geheel goed door elkaar.
Doe het mengsel in een cakevorm, druk goed aan en bak 1 uur in de oven.
Als je het gehaktbrood uit de oven haalt, laat het dan even rusten voordat je het serveert
Volg mij op social media
Marcel Gerritsen, rijnbandijk 169 Maurik, 06-54984905 / ma.gerritsen@telfort.nl
KvK 60478454