Vakmanschap SINDS 1989

Familie Gerritsen

Sinds  1989  fokken  we  op  ons  bedrijf  runderen van het Franse vleesras Blonde d’Aquitaine.
We maken dus al ruim 30 jaar de smakelijkste vleespakketten, eerlijk, goed en lekker vlees, 100% natuurlijk en rechtstreeks van de boerderij.
Het bedrijf is opgericht door Thijs en Jo Gerritsen en overgenomen door hun zoon Marcel Gerritsen. Marcel is ook een gepassioneerd fokker en als internationale keurmeester vindt hij het van belang dat de kwaliteit van het ras Blonde d’acquitaine hoog blijft. Zodat iedereen die van een lekker stukje vlees houdt hiervan kan genieten.

Marcel Gerritsen

We zijn trots op onze fokkerij van de blonde d’aquitaine. In bijgaand filmpje zie je een impressie van onze runderen op de boerderij.

Het broodje hamburger van mijn vader vind ik de allerlekkerste die er bestaat. Met tomaat, sla, augurk, mosterd-dille dressing op een wit broodje van de bakker. Soms maakt hij hem nog specialer: met een gebakken eitje erop.

Luca Spierings

Zoon van Marcel Gerritsen

Pin It on Pinterest